Social Icons

sâmbătă, 1 martie 2014

My Skin Care Routine

My Skin Care Routine + 1 year of Blogging.



    Buna din nou, fetelor ! Dupa cum vedeti, vreau sa va povestesc despre cum am eu grija de tenul meu prin aceasta postare. Mai intai de toate, pentru ca astazi este 1 Martie, vreau sa va spun sa aveti o primavara cat mai frumoasa, sa fiti iubite, rasfatate si sanatoase ! :) Chiar daca vremea de afara nu e cea mai frumoasa, sper ca macar in sufletul nostru primavara sa se fi instalat deja :)
   In al doilea rand, vreau sa va spun ca la inceputul acestei luni, mai exact pe 4 martie anul trecut, am realizat prima postare pe acest blog, moment in care l-am si creat :) Asa ca vreau sa va spun ca blogul meu sarbatoreste 1 an in aceasta luna si va multumesc pentru comentariile, parerile si aprecierea voastra, acestea ma si fac sa postez cu si mai mult drag :*



   Acum sa trecem la rutina mea de ingrijire a tenului. Am folosit de-a lungul timpului destule de multe produse pentru fata, am incercat sa ma limitez la unele mai naturiste sau la cele farmaceutice pana am descoperit ceea ce ii face bine pielii mele cu adevarat. Eu am un tip de ten care a fost acneic, in urma caruia ramasasem cu destul de multe cicatrici si semne ( am facut si sedinte de laser pentru a scapa de acnee si de semne). Vreau sa precizez ca in mare parte m-au ajutat foarte mult si anticonceptionalele, pe care inca le iau, dar as vrea sa opresc administrarea lor, pentru ca nu mai am asa multa nevoie si as vrea sa vad cum reactioneaza pielea mea si fara ele. Tenul meu este unul gras (combination oily skin, cum s-ar spune). Am intampinat o gramada de probleme cu pielea mea, ceea ce m-a facut sa fiu mult mai atenta la produsele pe care le folosesc si sa investesc banuti in ele. 


   In primul rand, pentru a ma demachia si pentru a-mi inlatura fondul de ten folosesc Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel. Il folosesc de ani buni si niciodata nu cred ca ma voi desparti de el, este un produs excelent, imi curata tenul foarte bine si in primul rand aceasta gama Normaderm ajuta tenul cu toate tipurile de probleme, de la roseata la cicatrici post acneice, pete, etc. Mi-a ajutat tenul foarte mult si il folosesc de cativa ani buni. Il aplic sub dus, inainte de a-mi spala parul.


  Pentru a imi indeparta machiajul ochiilor folosesc Garnier 2 in 1 Express Make-up Remover. Este noua mea descoperire si cred ca il voi recumpara foarte mult timp de acum incolo. Indeparteaza foarte bine si repede machiajul, indiferent daca este waterproof. Este tipul acela de demachiant cu 2 feluri de lichid, dar nu lasa in niciun caz vreo pelicula uleioasa dupa folosire. Este un produs excelent, vi-l recomand.


   Ca si apa micelara am folosit foarte mult timp apa de la Bioderma, varianta roz. Acum am gasit un inlocuitor foarte bun pentru aceasta, care nu mi-a creat niciun fel de problema, nu mi-a iritat tenul si nu mi-a creat niciun discomfort. Este vorba despre Garnier Micellar Cleansing Water. Imi place foarte mult, il folosesc pe tot tenul pentru a-mi elimina orice fel de impuritati ramase in urma demachierii si curatarii cu gelul de la Vichy.


   Dupa ce aplic apa micelara cu o discheta demachianta, folosesc apa termala de la Oxyance Thermal Water Soothing, anti-irrating. Este tot un produs pe care il gasiti in farmacii. Pe mine apa termala pentru tenul sensibil, ca si aceasta, ma ajuta foarte mult. Imi calmeaza pielea, ma racoreste oarecum dupa impuritatile adunate de-a lungul zilei. O aplic pe toata fata si las pielea sa se usuce singura.


  Dupa aceea, folosesc crema de la Vichy Normaderm Global Anti-imperfection Hydrating Care. Este, dupa cum vedeti, din aceeasi gama Normaderm de la Vichy despre care va povesteam inainte. Un produs de nota 10+ la care o sa ma intorc toata viata :) Isi merita toate laudele, va precizez ca intra destul de repede in piele.


    Pentru a-mi hidrata si a-mi matifia in acelasi timp tenul, dupa ce aplic crema Normaderm Vichy, folosesc si o crema de la Oxyance Moisturizing anti-shine cream. Un produs care m-a uimit de la prima folosire si pe care de asemenea cred ca il voi recumpara pentru o perioada nedefinita. Intra foarte repede in piele si imi matifiaza foarte bine tenul. De asemenea, are un miros placut.


   Pentru zona ochiilor, folosesc in general putin ulei de migdale, eu l-am cumparat dintr-un Plafar, dar cred ca exista o multitudine de locuri unde il puteti gasi. De asemenea, inainte de a aplica uleiul, aplic si o crema pentru cearcane de la Aslavital Gel Anticearcan. Pe aceasta din urma o folosesc de mai putin timp si nu va pot spune exact rezultatele folosirii, avand in vedere si intensitatea cearcanelor mele ( parca sunt un panda..).


    Nu in ultiml rand, o data la 2 sau 3 zile folosesc Clarisonic-ul meu Mia. Am facut un review detaliat despre acesta, il gasiti aici. Din pacate, nu mai am gelul cu care a venit, l-am consumat, dar am gasit o alternativa foarte buna la acesta. Mi-a fost oferit un sapun hand-made cu argila, natural 100%, pe care imi place foarte mult sa il folosesc cu acest aparat :) 



    Cam asta este rutina mea de ingrijire a tenului meu. Am vrut foarte mult sa va povestesc despre ea, avand in vedere ca foarte multe femei au probleme cu tenul lor, probleme de la cele mai mici la din ce in ce mai mari, cronice, asa cum am avut si eu. Eu va recomand aceste produse din toata inima, sunt niste produse pe care le-am descoperit si eu de-a lungul timpulu ca fiind foarte bune si care pe mine, avand in vedere problemele pe care le-am avut, m-au ajutat enorm de mult. 
      Daca sunteti in cautarea unor astfel de geluri de curatare, creme pentru imperfectiuni, vi le recomand pe acestea cu toata caldura si increderea.


      Noi ne revedem cu o alta postare, saptamana viitoare ! Va astept cu mare drag comentariile si parerile voastre daca ati folosit si voi aceste produse sau despre cele de care voi v-ati indragostit si v-au facut bine tenului vostru.

      Pana atunci, nu uitati sa fiti iubite si rasfatate :)



                                                     Cu mult drag, va pup, A.


              M-ar bucura tare mult si un like pentru facebook-ul acestui blog, aici il gasiti:
                                            www.facebook.com/Incognito-Idea




6 comentarii :

  1. la multi ani pt blog!

    iti doresc o primavara frumoasa si insorita! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Incearca sa selectezi optiunea de a putea comenta si cu nume + link, pentru a-ti putea lasa comentarii mai des. Cat despre produse, eu folosesc mult mai putine. Cu cearcanele sa stii ca iti fac concurenta. :)
    www.mayasecret.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum pot sa selectez acea optiune? :( Chiar nu stiu cum ...
      Eu nu mai imi suport cearcanele ! :))

      Ștergere
  3. Cearcane parca am din nastere, insa am si zile foarte bune cand parca nici nu le vad. Uleiul de migdale e in totdeauna la datorie.
    La multi ani blogului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intr-adevar, uleiul de migdale este de mare ajutor in atatea si atatea :D Multumesc mult, te pup!

      Ștergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !