Social Icons

miercuri, 26 februarie 2014

Blue Smokey Eyes Makeup

   Blue Smokey Eyes Makeup 


    Buna ! Dupa cum vedeti din titlu, m-am intors cu o postare cu un machiaj smokey, dar de data asta ceva mai diferit :) L-am realizat cu tonuri albastre, un smokey eye care mie mi se pare tare interesant in felul acesta, avand in vedere ca albastru este una din culorile mele preferate :) Sper sa va placa si voua :D
   Sa nu o mai lungesc atat si sa incep sa va spun si voua cum am efectuat acest machiaj.



   In primul rand, dupa cum v-am obisnuit deja, am aplicat pe toata pleoapa un fard alb, mat din paleta mea de la Sephora Blockbuster. Am facut acest pas pentru a intensifica culorile pe care le voi aplica in continuare.


   Pe toata pleoapa mobila, pana in pliu exclusiv, am folosit un bleu foarte usor sidefat tot din paleta de la Sephora. L-am aplicat cu o pensula plata, usor umezita pentru a se fixa mult mai bine culoarea.


   Am continuat sa folosesc in coltul extern, de la jumatatea pleoapei pana la exterior si am urcat putin mai sus de pliu, o nuanta de albastru destul de deschisa, dar mai inchisa ca cea folosita anterior. Am amestecat foarte bine culorile pentru a urca cu fardul destul de mult deasupra pliului pentru ca mai apoi acesta sa ramana vizibil incat sa fie o trecere usoara de la nuanta mai inchisa pe care a urmat sa o aplic.



  In coltul exterior al ochiului, pornind mai inspre exterior de unde am aplicat culoarea anterioara, am folosit o combinatie intre 2 nuante de farduri din aceeasi paleta. Un albastru mai inchis, usor sidefat, si unul putin mai deschis. Le-am amestecat foarte bine si le-am aplicat in coltul extern creand un "v" foarte finut. Am blenduit foarte bine culorile si am urcat cu ele in pliu, fara a depasi insa fardul aplicat anterior, asa cum am spus acela ramanand usor vizibil pentru a crea o trecere usoara spre nuanta de pe arcada.




   Pe arcada am folosit un fard  bej-crem din paleta de la Too Faced- Smoky Eyes,iar pentru a ilumina usor privirea, aceeasi nuanta am aplicat-o foarte usor si in coltul intern.



   Pe pleoapa inferioara, am aplicat cam pe doua treimi din ea o combinatie intre fardul albastru cel mai inchis folosit anterior si un maro-cafeniu. Puteti alege orice fel de maro, eu am ales unul nici foarte inchis, dar care sa se vada destul de bine pentru a avea ochiul bine conturat :) De asemenea, dupa ce le-am aplicat, le-am blenduit foarte, foarte bine cu o pensula mai mica de blending, dupa care am sters excesul care s-a intins prea mult sub ochi cu un servetel demachiant.


   Am ales sa folosesc, in loc de eye-liner, un creion intr-o nuanta superba albastra de la L'oreal Color Riche Le Smoky. Este un creion intr-un capat, iar in celalat exista o mica pensula de estompare, pe care insa nu am folosit, ci am creat o linie cat de cat exacta pana in coltul intern. In coltul extern am format o usoara codita, destul de mica si nu foarte, foarte exacta :)






     In cele din urma, am aplicat mascara. Rimelul meu favorit momentan este cel de la Bourjois Brosse Twist 2 in 1.  Este un rimel care imi face genele "wow", are o periuta care se poate rasuci si devine mai mica si mai curbata sau ramane dreapta :) Imi place mult ! Vedeti si voi ce gene mi-a oferit ;;)





   Cam acesta a fost tot machiajul ochilor, puteti aplica de asemenea, pentru un look si mai deosebit si mai indraznet, gene false :D Eu am ales sa ma opresc la aplicarea rimelului pentru ca nu am avut nevoie la momentul respectiv si de gene false.



   Sper sa va placa si voua :) Va astept parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos, ma bucura tare mult cand primesc comentarii sau intrebari de la voi si astept sa va raspund cu nerabdare :*
    De asemenea, nu uitati ca ma gasiti si pe Bloglovin, imi puteti da follow de pe prima pagina a blogului, in dreapta sus :)

   Ne revedem intr-o alta postare, pana atunci sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si mai linistita !



                                                  Va pup pe toate, cu mult drag ! A.

              Nu uitati sa dati un like si facebook-ului acestui blog, m-ar bucura enorm:
                                                   www.facebook.com/Incognito-Idea

10 comentarii :

  1. Ai niste ochisori foaaaarte frumosi! <3
    Te invidiez pentru genele tale. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place efectul pe care il creeaza creionul :)
    Arata mai mult ca un tus,aplicat pe pleoapa.
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar asa este, de asta nici nu am folosit tus, e intr-adevar un creion foarte bun :) te pup

      Ștergere
  3. love this eyes make-up
    hello,my name is poppy,nice to see you here
    No matter what you're going through, it's always better if you have people to

    share it with.
    thank you for sharing this to us ,enjoy here
    love the photos all!!!
    Hope to be your friend soon Pls post more!
    Would you like to follow each other? Just let me know in my blog
    hope you can check my blog and share beauty:
    http://me-poppy.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !