Social Icons

sâmbătă, 8 februarie 2014

My soft version of Smokey Eye Makeup

                   My version of Smokey Eye Makeup 



   Buna, fetelor ! I'm back si vreau sa va arat si voua cum imi place de obicei sa ma machiez eu in versiunea smokey eye :)  Este un look mai soft, nu atat de dramatic ca si clasicul smokey, dar care dupa parerea mea pune foarte bine in evidenta ochii si ii contureaza destul de frumos. Sper sa va placa si voua, poate ati incercat o astfel de combinatie de culori si voi pana acum. Sa incepem micul "tutorial" :) Mai intai sa va arat look-ul final.




   In primul rand, am aplicat pe toata pleoapa o baza pentru machiaj pentru a-mi rezista culorile cat mai mult si pentru a le accentua. Am folosit-o pe cea de la Radiant Eyeshadow Base. Aceasta este preferata mea si nu o sa renunt niciodata la ea :D 



   Apoi, pentru a intensifica si mai bine culorile am aplicat cu o pensula plata pe toata pleoapa, inclusiv sub sprancene, o nuanta de fard alb. In acest fel, culorile vor fi mult mai accentuate, mai ales ca cearcanele mele nu ma lasa de multe ori sa realizez un machiaj in care sa se vada exact nuanta culorilor pe care o aplic :))



  Cu aceeasi pensula plata, Elf Professional Eyeshadow Brush am aplicat pe pleoapa mobila o nuanta capuccino din super paleta mea de la Sephora Blockbuster, de care sunt foarte mandra :) 



   Cu o pensula de blending de la Real Techniques am aplicat in contul intern nuanta Boxed din paleta de la Sleek Oh so Special pe care nu o am de foarte mult timp dar sunt tare impresionata de ea si mi se pare foarte versatila, motiv pentru care mi-am dorit atat de mult. Dupa ce am creat un V nu foarte bine conturat in coltul extern, cu aceeasi pensula am blenduit foaaaarte, foarte bine totul si am combinat usor culorile intre ele, ducandu-ma si mai sus de pliu.




   Tot cu aceasta pensula, tot din paleta de la Sleek am aplicat o nuanta mustar, nuanta The Mail, care mi se pare superba si foarte potrivita pentru acest machiaj. Am aplicat aceasta nuanta deasupra pliului, unde s-a terminat culoarea de dinainte pe care am blenduit-o foarte bine. De asemenea, am trecut si la amestecarea acesteia cu pensula RT pentru a o "incorpora" foarte bine in cea anterioara. Astfel, am adaugat putina "caldura" machiajului, dar si mai mult definire.



   La acest machiaj, m-am bazat foarte mult pe blenduirea culorilor, este un pas foarte important pentru a se amesteca foarte bine nuantele intre ele si pentru a le prelungi pana unde am vrut.


   Pe arcada si in coltul intern, am aplicat fardul meu preferat pentru aceste zone, cel de la Maybeline Naked Beige, cu o pensula de detalii de la Real Techniques. Evident, am realizat acest pas pentru a ilumina tot machiajul si zona ochiilor cat mai bine.
  


    Cu o alta pensula de detaliu am aplicat si pe zona genelor inferioare, doar pana la mijlocul lor, pana unde se vad genele mai exact, o nuanta obtinuta prin combinarea The Mail cu Boxed din paleta de la Sleek Oh so Special. Si pe aceastea, le-am amestecat foarte bine, pentru a nu lasa o linie chiar exacta.



   Ultimul pas a fost aplicarea eyeliner-ului si a rimelului.  Am preferat o codita mai groasa in exterior care sa nu mearga pana in coltul intern pentru a deschide si mai bine ochiul. Am folosit pentru asta tusul de la Maybeline Master Precise.






   Ca si rimel, am ales unul maro pentru a se completa mai bine nuantele. L-am aplicat pe cel de la Maybeline One by One Volum' Express Mascara.



   Nu in ultimul rand, am iluminat foarte bine zona de sub ochi cu corectorul de la Rimmel Wake me Up. 





   Ca si ruj, am folosit pentru acest machiaj o nuanta usoara de roz, am aplicat Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm a carui eticheta cu nuanta mi s-a dezlipit :(. Textura acestui ruj este foarte asemanatoare cu cea a celor de la Maybeline Color Whisper, deci una foarte lejera. 



    Si cam asta a fost totul, sper ca v-a placut, mie mi se pare un machiaj foarte lejer de purtat, dar si de efect in acelasi timp, merge purtat seara in oras sau si la diferite evenimente. Mie imi place tare mult, sper ca si voua v-a placut si astept sa imi lasati parerea voastra in comentarii, mai jos, sau orice alta intrebare sau comentariu pe care il aveti :) De asemenea, imi puteti spune ce fel de postari ati dori sa vedeti in continuare :)




          Va pup si ne revedem intr-o alta postare ! 



                                                 Cu mult drag, pe data viitoare ! A.

                    M-ar bucura foarte mult daca ati da un like si facebook-ului acestui blog:

                                              www.facebook.com/Incognito-Idea

6 comentarii :

  1. Imi place versiunea ta, arata foarte frumos machiajul! <3
    PS: De ce nu ai un "buton" cu bloglovin, pentru a te urmari? E mai usor asa sa vedem cand postezi( noi cititorii). Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult si multumesc si mai mult pentru ca mi-ai spus de acea optiune bloglovin, nu stiam lucrul acesta :) te pup

      Ștergere
  2. AWWW what a lovely make up:) Im so happy to follow you

    Check out my new post...HOT travel inspiration...Yucatan :)

    Have a fab weekend dear

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

    RăspundețiȘtergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !