Social Icons

miercuri, 6 martie 2013

Cum ma demachiez eu. Simplu si rapid.

       Cum ma demachiez eu. Simplu si rapid.



     Buna ! :) Vreau sa va vorbesc despre cum ma demachiez eu zilnic. De ce ? Fiindca mi se pare foarte rapid si cu siguranta eficient acest mod. Nu este ceva iesit din comun, tocmai asta este si ideea. De obicei, daca ajung acasa pe timpul zilei, cu siguranta ma demachiez chiar daca stiu ca voi pleca undeva si voi avea nevoie de machiaj in aceeasi zi.
     Pentru inceput, alternez doua produse la primul pas pentru a-mi spala tenul. Nu folosesc nici un fel de demachiant cremos (mie una nu imi plac). Prefer alte produse pe care le pot folosi impreuna cu apa pentru a simti intr-adevar ca imi curata tenul. 
     Primul dintre ele este Nivea- Refreshing Cleansing Mousse  pentru ten normal. Mi se pare super, este sub forma lichida si atunci cand il pompez din sticluta se transforma in spuma; apoi il trec foarte usor prin apa  si incep sa imi curat fata. Chiar curata foarte bine, imi place foarte mult.




    Nu tot timpul il folosesc pe acesta, si asta din motiv ca imi place tare mult si un alt produs. Este vorba despre sapunul Avene- Cold cream. Acest sapun este foarte bun si pentru cei care au sau au avut probleme cu cosurile si in general pentru persoanele cu tenul sensibil, o cutiuta cu minuni pot spune. Intr-adevar si acesta curata foaaarte bine fata ! :)



    Cand folosesc acest doua produse, intotdeauna aleg apa putin calduta. Apoi sterg excesul de apa si trec la urmatorul pas al demachierii mele.
Este vorba despre demachierea ochilor. Si aici este foarte usor totul si eficient.Folosesc servetele demachiante pentru machiajul ochilor. Mi se pare cea mai ok alegere si cea mai simpla, nu imi place sa pierd atat de mult timp, mai ales atunci cand sunt obosita si vreau sa ma culc rapid.
     Despre marca servetelor... ce sa zic, am incercat foarte multe, unele mi-au facut si iritatii in zona ochilor,de aceea raman fidela de ceva timp servetelelor Ops 2 in 1- Make-up Wipes for sensitive skin. Mi se par ok din toate punctele de vedere, miros foaaarte bine si au un pret tare accesibil, intre 2 si 3 lei pachetul.




Aceasta este rutina mea de demachiere zilnica ! Este foarte usoara si cu putine produse dar completa :) Asa cum am mai zis, nu imi place sa folosesc produse multe atunci cand ma demachiez sau mai ales laptele demachiant, prefer ceva mai "fresh". Sper ca v-a placut si voua !

Aici puteti gasi si facebookul destinat acestui blog:


Cu muuuult mult drag, va pup ! A.




2 comentarii :

  1. eu habar nu am daca ma demachiez corect sau nu , dar tu te speli inainte pe fata si apoi iti demachiezi ochii ? :) eu intotdeauna imi demachiez ochii , apoi fata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu prefer sa ma demachiez intai pe fata, sa ma spal bine pentru ca am incercat si invers, dar daca intai imi demachiez ochii, poate totusi mai ramane rimel sau fard ceva si apoi la apa se face si mai urat. Imi place intai sa iau totul cu apa pentru ca iti dai seama ca la ochi se intinde :)

    RăspundețiȘtergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !