Social Icons

marți, 19 martie 2013

Pink Box de Martie

                      Pink Box de Martie



   Salut, fetelor ! Revin cu o postare astazi care va dati seama deja din titlu ce va contine :) 
   Astazi am primit cutiuta roz, Pink Box-ul lunii martie, care cred ca deja stiti ce este. Este un serviciu la care va puteti ori abona, ori sa faceti comanda pe internet in fiecare luna si primiti spre testare si chiar unele si full-size anumite produse.



 Pana acum m-a impresionat pot spune de fiecare data sau cel putin ultimele patru cutiute pe care le-am primit, insa de data asta nu sunt atat de impresionata.

   Primul produs inclus in Pink Box este un plic cu mirodenii. Despre el, informatiile din cutiuta spun ca este cunoscut ca si ghimbir albastru, este putin mai piperat insa. Fiind un condiment din Asia, de obicei se intalneste in supe si in preparate cu noodles. Hmm, eu ce va pot spune este ca nu ma gandeam ca printr-un astfel de serviciu, destinat cosmeticelor si produselor de genul, pot gasi mirodenii, ceva din sfera gatitului. Asa arata si are 50 de grame:

    


Urmatorul lucru continut in aceasta este Pearl Drops Hollywood Smile. Este de fapt o pasta de dinti care promite albirea dintilor, ca sa zic asa, si faptul ca dintii tai in 3 saptamani pot devenii cu 4 nuante mai albi :). Eu nu stiu ce sa spun despre ea, am mai incercat acum destul de mult timp o pasta de dinti de la aceasta firma, insa nu m-a dat pe spate, nu mi s-au albit dintii atat de usor. Oricum, o voi incerca.



Al treilea produs din cutiuta este B.U. Free Spirit. Nu are rost sa mai spun ce este, evident este un deodorant spray. La fel nu ma asteptam ca, dupa continuturile trecute ale cutiei in care s-a gasit un deodorant Perspirex, acum sa gasesc ceva de la B.U. In fine, ideea este ca miroase foarte bine ! :)



Apoi, ce am gasit in Pink Box a fost Dermaglin- Day Cream. Eu personal nu am auzit de aceasta firma, nu spun ca poate nu este celebra sau ceva in genul, doar ca nu am avut ocazia sa aflu mai multe despre ea. Este prezentata ca fiind o crema cu argila verde cambriana, unt de shea, melissa, hamamelis virginiana, glicerina si este destinata tenului normal/uscat. Eu, din pacate, am tenul destul de gras. De asemenea o alta proprietata este ca aceasta crema calmeaza iritatiile si rozaceea. Dupa cum este descrisa si dupa numele cremei (Nature for Skin) presupun ca este una cat de cat naturala, cu ingrediente naturale, daca nu per total organica.



Si ultimul produs din cutie, care sunt de fapt 2 produse, sunt Keune- Care Line Shampoo & Conditioner.
Deci, este o mostra de sampon si una de balsam din aceasta gama, care in prezentarea ei scrie ca este destinata persoanelor cu parul tratat chimic, degradat chimic sau mecanic (coafat intens sau folosirea excesiva a placii de indreptat). Pacat ca sunt doar mostre, eu in general nu imi pot da seama dupa 1 folosire, 2 daca un sampon este bun pentru parul meu. Astfel arata:




Impresia mea dupa acest Pink Box din luna martie este ca devin parca din ce in ce mai slabi cu acest serviciu. Nu vreau sa fiu rea, dar inainte chiar erau altfel de produse, de o calitate superioara, incepusera intr-un timp sa ofere si produse de la Mario Badescu, acum insa... cum va ziceam, nu ma asteptam sa gasesc mirodenii. Nu am pretentii mari din moment ce cutiuta este 45 de lei pe luna, insa pana acum am gasit chestii care m-au surprins.

Voi ce parere aveti? Va plac produsele? Sau sunteti putin de aceeasi parere ca si mine, asta in cazul in care si voi sunteti abonate sau va comandati Pink Box-ul lunar sau nu neaparat, dar poate ati vazut si pe alte bloguri ce produse sunt si au fost inainte :) Nu spun ca nu imi plac deloc lucrurile din cutiuta pentru ca , oricum ar fi, imi place sa incerc ceva nou tot timpul.


Va pup, cu mult drag ! A.

Un like si pentru facebook-ul acestei pagini:
                  




   
    

4 comentarii :

  1. luna trecuta mi-au placut , acum nu am comandat din cauza unor probleme de sanatate , nu am avut timp si ma bucur :)

    RăspundețiȘtergere
  2. da, intr-adevar luna trecuta au fost acceptabile produsele dar acum... si eu ma bucur ca nu ai comandat, sper sa fie totul bine cu sanatatea ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am inteles de ce pun cei de la pink box mancare in cutie:( in rest sunt dragute produsele:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Dap...mancarea chiar nu isi are rostul :-??

    RăspundețiȘtergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !