Social Icons

joi, 14 martie 2013

Rimelurile mele

                          Rimelurile mele



    Buna, tuturor ! Revin astazi cu o postare in care vreau sa va arat si va vorbesc despre rimelurile pe care eu le folosesc si le alternez momentan. Nu sunt multe, sunt doar 5 :) Nu imi place sa imi iau foarte multe dinainte pentru ca mai apoi sa uit sa le folosesc si eventual sa le mai si deschid si sa se usuce...


    Primul in topul preferintelor ca sa zic asa este L'oreal- Volume Millions de Cils. Acest rimel mi se pare pur si simplu perfect din toate punctele de vedere. Cautam de mult timp unul care sa imi ofere si alungire, volum, etc, pana anul trecut cand am auzit despre acesta.
Este incredibil cum face genele,nu le incarca, mai ales ca genele mele sunt destul de mici si rare, sunt blonda natural si cred ca asta e una din probleme, in general am observat ca blondele se confrunta cu asta. Periuta acestui rimel este intr-adevar super ok si ce imi place mult la el este faptul ca rezista foaaarte bine pe parcursul intregii zile ! :)









     Al doilea in topul meu , daca il pot numi astfel, este Maybelline- The Rocket Volum' Express. Al meu este in variana waterproof si cred ca asta e ceva ce regret putin la el si il duce pe locul 2. Faptul ca este waterproof face ca demachierea sa fie foarte dificila ! :D Tot timpul raman cu urme in jurul ochiilor, oricat de bine m-as chinui sa ma demachiez. In rest, efectul este la fel ca si la cel de dinainte. Stiu ca foarte multe fete lauda rimelurile de la Maybelline si mi se par destul de ok avand in vedere si pretul lor.







       Urmeaza un rimel care foarte mult timp a fost preferatul meu, este vorba despre PUPA- Ultraflex Mascara Maxi Extension. Prima oara, nu m-a incantat la el foarte tare periuta, mi s-a parut destul de mica si subtire si nu o credeam in stare sa faca o treaba buna. Cu timpul insa, mi-am dat seama ca este un rimel foarte bun, daca ar fi ceva ce nu imi place la el este faptul ca in momentele in care iti curg lacrimi ( acum depinde de motiv.. :D ) curge si el odata cu ele. Deci, atata timp cat nu plangi, nu iti dau lacrimile de ras sau, ma rog, orice alt motiv care te face sa iti dea lacrimile, este ok :) Alungeste si asigura volum garantat, as putea spune.





    Un rimel care din punctul meu de vedere, la banii care i-am dat pe el, intre 10 si 20 de lei si l-am luat mai mult pentru peria pe care o are (pentru ca nu l-am mai gasit in stoc de atata timp pe cel de la ELF !! daca il stiti, offf),  nu isi face treaba atat de bine pe cat am crezut ca o poate face este Rimmel London- Scandaleyes Show Off Mascara. Tot ce ma impresioneaza la el este peria, asa cum am mai zis, in rest... hmm, poate ca alungire da putin, insa volum nicidecum, poate o sa folosesc peria la un alt rimel :) 





   Si nu in ultimul rand, pentru ca nu imi place niciodata sa situez ceva si sa ofer ultimul loc cuiva, vreau sa va spun si despre rimelul de la Oriflame- Very Me Mascara. Pe acesta mai mult l-am achizitionat pentru ca mi s-a parut interesanta ideea cu un capat ceva, celalalt altceva si am ales tusul si rimelul. Nu m-a impresionat mai deloc aceasta mascara, mie una mi se pare foarte greu de aplicat si pooooate ca trebuie aplicat in multe,multe straturi pentru a obtine rezultatul dorit, ceea nu mi se pare ok. De abia se vede ca folosesc rimel, atunci cand il aplic. Din pacate, chiar nu imi place; de asemenea chiar si periuta mi se pare incomoda si foarte mica :(  Nici nu l-am folosit de multe ori ca sa va spun eventual daca rezista sau ceva in genul. 





  Acestea sunt rimelurile mele, m-am hotarat sa va vorbesc despre ele, pentru ca eu una de mult timp ma confrunt cu alegerea unui rimel perfect, avand in vedere ca de multe ori machiajul ochiilor mei consta doar in aplicarea unui rimel, deci care trebuie sa fie bun. Sper ca nu v-am plictisit.

     Voi? Aveti un rimel preferat sau ce rimel/rimeluri folositi si va incanta intr-adevar ? :) Eu as fi dispusa oricand sa incerc unul nou si nu sunt foarte, foarte documentata in domeniul asta, avand in vedere ca momentan ma multumeste primul despre care v-am vorbit :D



                                           Pe data viitoare, va pup ! A.

  Un like si pentru facebook-ul acestui blog :D :




2 comentarii :

  1. Cred ca o sa incerc si eu L'oreal- Volume Millions de Cils, de atatea ori am tot vrut sa-l cumpar si de fiecare data am ezitat, periuta nu m-a convins, insa daca tu l-ai pus pe primul loc, ma gandesc sa-i dau o sansa.
    Eu am maxim 3 rimeluri desfacute, nici mie nu-mi place sa le deschid de aiurea si sa le arunc mai apoi.
    Anul asta mi-a propus sa incerc numai rimeluri noi, marci pe care nu le-am mai incercat :P

    Pupici, o seara frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încearcă-l ! E super:) o să îţi placă ,te pup şi eu şi să ai o seara frumoasă şi tu :)

      Ștergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !