Social Icons

luni, 4 martie 2013

Un miracol pentru pielea mea

                  Un miracol pentru pielea mea


     Buna fetelor ! Vreau sa va vorbesc astazi despre doua produse care pentru mine au functionat mai mult decat bine. A fost o intamplare faptul ca am dat de ele fara prea multa cautare si fara sa ma documentez prea bine despre ceea ce ii trebuie fetei mele :)
      Este vorba despre Ivatherm-Cicaderm si despre Gerovital-Exfoliating Cream. 
      De aproape 2 ani de zile am probleme cu acneea, a aparut brusc cand aveam 17-18 ani si am fost nevoita sa apelez la tratamente cu laser pentru a scapa de ea. Cosurile, in urma tratamentului, au disparut; foarte rar mai apare cate unul. Insa, la terminarea acestuia am ramas cu foarte multe cicatrici si cu foarte multe semne si pete rosii in locul unde erau formate cosurile, asta desi am facut si un tratament de peeling chimic special creat pentru astfel de cicatrici.
      Expunandu-mi foarte mult timp fata la astfel de procedee, am ales ca la terminarea lor sa imi las o perioada buna pielea sa respire si sa incerce sa se regenereze de la sine, dar fara aproape nici un rezultat. Inainte de aparitia acneei, nu am folosit niciodata fond de ten, ceea ce m-a determinat ca la momentul respectiv sa incep sa fac asta, pentru ca pur si simplu imi era rusine cu fata mea, mi-era rusine sa port o discutie cu cineva fata in fata fiindca aveam impresia ca este mai atent si surprins de ceea ce am pe fata, decat de ceea ce spun.
      In acest fel, lasandu-mi pielea sa isi revina singura, am pierdut foarte mult timp degeaba pana cand m-am hotarat sa caut anumite produse care sa ma ajute cu acest lucru. De crema de la Ivatherm m-am interesat foarte mult timp, nu eram hotarata daca sa incerc Cicalfate de la Avene sau pe aceasta, insa folosind inainte pro duse Avene ce nu au dat rezultate pentru mine, m-am decis la Cicaderm de la Ivatherm.
      O folosesc de aproape 2 luni de zile si sunt extrem de multumita de cum arata pielea, acneea mea aparand pe obraji, acum am un pomet aproape vindecat si de cicatrici :). Ma dau cu aceasta crema de 2 ori pe zi, dimineata si seara, ce imi place foarte mult la ea este ca intra foarte,foarte repede in piele.
      In al doilea rand, am zis ca va vorbesc si despre crema exfolianta de la Gerovital. Intra-adevar, imi place mult pentru ca e foarte usor de folosit si exfoliaza pielea foarte bine.
      Rutina mea zilnica este in felul urmator: dimineata, dupa ce ma spal pe fata, aplic crema exfolianta pe pielea uscata si o las sa actioneze cca 5 minute, apoi o masez foarte bine pentru a se produce acea exfoliere in sine prin acest masaj, dupa care imi clatesc fata cu apa calduta spre rece. Dupa ce am terminat cu aceasta crema, folosesc Ivatherm-Cicaderm intr-o cantitate destul de mica, pe buricul degetului, si o masez la randul ei foarte bine in fata, asa cum v-am zis intra foarte repede in piele .
      Sunt tare fericita ca am gasit aceste produse si au functionat atat de bine si de asta am hotarat sa va spun si voua despre ele ! Sper sa le incercati daca aveti asemenea probleme si ma bucur ca v-am putut spune despre ele :)


                                                     Cu mult drag, va pup ! A.

                               Aici puteti gasi si facebookul destinat acestui blog:
http://www.facebook.com/pages/Incognito-Idea/383746805057482?fref=ts


2 comentarii :

  1. ti-au ramas cicatrici de la laser?:( cum ti s-a parut peelingul chimic? eficient? te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, mi-au ramas cicatrici multe pe obraji...peelingul in sine mi s-a parut destul de "dureros" ca sa zic asa:)) am facut 3 sedinte si dupa fiecare ma inroseam foarte tare si ma exfoliam la fel de rau, pur si simplu trageam bucati de piele de pe fata, dar a fost cat de cat eficient, pentru ce am avut pe fata la inceput, era normal ca oricum ar fi ramas chiar si dupa tratamentul asta chimic :D te pup !

      Ștergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !