Social Icons

sâmbătă, 21 septembrie 2013

Clarisonic Review !!

Clarisonic Review !! 


   Buna, tuturor !! Vreau sa va vorbesc astazi despre un produs pe care il detin de cca. 3 saptamani si imi place foarte mult :) Dupa cum ati vazut deja din titlu, este vorba despre Clarisonic Mia. Mi l-am cumparat dintr-un Sephora din America si imi place tare mult.


   Ce promite acest aparat? Sunt convinsa ca multe dintre ele stiti despre ce e vorba. Curata foarte bine tenul, il si exfolieaza si il scapa de impurtitatile adunate pe parcursul zilei. De fapt, se spune ca el curata tenul de 6 ori mai bine decat am face-o noi cu mainile si cu demachiant. 
   Cum vine Clarisonic? Pai impreuna cu el este in cutie si un gel de curatare al fetei (care cred ca se poate inlocui cu succes si cu altele, in cazul in care se termina si nu avem de unde sa il luam, aici in tara), mai vine cu peria si cu incarcatorul sau. 
  Am fost foarte nerabdatoare sa il folosesc. Il utilizez in fiecare seara, dupa demachiere si imi place tare mult.
  Sincer, este un produs foarte bun si chiar isi merita banii, m-a costat 130$ si mi l-am dorit tare mult, auzisem tot timpul de el in strainatate la fetele de pe youtube si bloggerite.
  Cum se comporta cu pielea mea :) Pai niciodata nu mi-am mai simtit pielea atat de curata si revigorata dupa ce il folosesc, este mult mai moale, mult mai soft, adica chiar curata in profunzime. De asemenea, cremele intra si se absorb mult mai repede in piele, deci functioneaza eficient :D Nu trebuie folosit mult gel de curatare pentru ca oricum peria il ajuta sa se distribuie uniform pe ten si imi place tare mult pentru ca si exfolieaza destul de bine si suficient pentru o exfoliere de zi cu zi.
  Dupa cum am spus, eu il folosesc in fiecare seara. In manualul lui spune ca trebuie folosit in zona fruntii si a barbiei cate 20 de secunde si in zona pometilor cate 10 secunde, insa eu il folosesc in toate zonele acestea cate 20 de secunde pentru fiecare caci am mai multe "probleme" si semne pe obraji decat pe frunte si pe barbie; oricum, depinde de fiecare persoana in parte, va dati seama :) Imi place de asemenea ca in foarte putin timp, dupa cum am zis anterior, am o fata curata. 

 

Mi-e tare drag sa il folosesc !

  Voiam sa va vorbesc si despre faptul ca am inteles ca unor persoane le creaza eruptii si poate este prea dur pentru tenul lor, dar... folosindu-l si cunoscandu-mi pielea care pot spune ca este extrem de sensibila (din pacate, de asta si probleme cu cosuri sau semne) nu mi-a creat absolut nici macar o neplacere si il utilizez de ceva timp :) 

   Aparatului ii ia in jur 8-10 ore sa se incarce pentru a-l folosi 20 de minute, eu zic ca este ok, avand in vedere ca ne trebuie in jur de 1 minut pentru o utilizare. 

Imi place tare mult si modalitatea in care se incarca, se "lipeste" pe el practic incarcatorul. Va pun mai jos o poza. 


Este un aparatel tare destept :) Aaa, am uitat sa precizez, eu mi l-am luat pe o singura viteza, am vazut ca exista si cu doua viteze, dar imi ajunge pentru ce imi trebuie mie. Oricum, exfolierea este foarte importanta pentru tenul nostru, stiti si voi asta :D

  Imi place tare mult si ma bucur ca am avut ocazia sa mi-l cumpar si cu siguranta il voi folosi de acum incolo cu mult drag. Am inteles ca periuta se schimba cam la 2 luni, ma voi interesa si imi voi face comanda pe site-uri ce livreaza si aici, in Romania :) 

Vi-l recomand tuturor daca aveti si voi posibilitatea sa vi-l luati, desi cred ca exista cum am zis ceva site-uri care il aduc si la noi in tara. Eu una m-am indragostit de el ! 

  Sper ca v-a fost utila postarea asta si ca v-a facut placere sa o cititi :) Mie mi-a placut cu siguranta sa impartasesc cu voi gandurile despre acest minunat produs. Daca aveti vreo intrebare, nu ezitati sa imi lasati comentariu.

Va pup pe toate, fetelor !! Pe data viitoare !
Aici aveti si link-ul de la facebook-ul acestui blog, nu uitati sa dati like :) 

2 comentarii :

  1. Ce norocoasa esti ca ai asa un produs, si pe wishlistul meu este de mutl timp si abia astept sa mi-l achizitionez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mi l-am dorit de mult timp, sper sa ti-l achizitionezi si tu cat mai curand :)

      Ștergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !