Social Icons

marți, 14 ianuarie 2014

Ultimele achizitii - Latest goodies

Ultimele achizitii - Latest goodies


   Buna, fetelor ! Revin astazi cu aceasta postare pentru ca am sa va arat destule produse pe care le-am achizitionat in ultima saptamana si mi-am dorit foarte mult sa impartasesc cu voi primele impresii despre ele ! 



    In materie de par si corp, mi-am luat 2 sampoane si un scrub exfoliant pentru piele :) 



   Am vazut si am auzit multe pareri bune despre samponul de la Kallos Egg, sampon cu extract de ou pentru par uscat si normal. Am zis sa il incerc si de la primele aplicari ( l-am folosit de 2 ori pana acum ) mi-am dat seama ca imi place foarte mult :D Mirosul este genial, de prajiturele parca, oricum ceva dulce dar nu exagerat :) Toata lumea stie ca galbenusul de ou contine foarte multe ingrediente benefice parului nostru, printre care si vitamina A din belsug. 


    Mi-am mai luat un sampon care mi-a ajuns astazi de pe wwww.plafar.net pe care vreau sa il folosesc in paralel cu cel de la Kallos. Acesta este de la Complex Apicol - Sampon cu extract de propolis pentru toate tipurile de par. De asemenea, cu totii stim beneficiile propolisului, acesta are rol stimulator si bioregulator al circulatiei sanguine la nivelul capilalelor si mentine pielea capului sanatos, oferind volum si elasticitate. Imi plac produsele acestea cu ingrediente naturale foarte mult.



   Si exfoliantul pentru corp pe care mi l-am luat este de la I love... mango&papaya. Miroase excelent si mereu mi-au placut produsele de la acest brand, vi-l recomand mai ales pentru mirosul sau :)



   Pentru ten, am 2 produse, primul dintre ele fiind un fond de ten de la L'oreal  le teint Accord Parfait. Nu sunt obisnuita cu fondurile de ten de tip drugstore ca sa zic asa, dar am auzit multe cuvinte de lauda despre acesta, mai ales ca se spune despre el ca se adapteaza la nuanta tenului tau foarte rapid. Mie mi se pare un fond de ten obisnuit, eu il am in nuanta rose ivory, dar nu m-a dat pe spate, adica nu mi s-a parut ca se adapteaza perfect si nu se vede vreo diferenta, eu avand o problema in general in a-mi gasi exact nuanta potrivita. Acoperirea lui este medie spre mare.



    Si mi-am mai cumparat si o lotiune demachianta micelara de la Gerovital Plant, cea cu floare de colt, pe care o folosesc dupa ce ma spal in dus cu gelul de curatare de la Vichy Normaderm. Imi place, isi face treaba, nici nu ma asteptam la altceva de la ea.

   Pentru ingrijire, hmm ca sa zic asa :D



   Mi-am cumparat un deodorant de la Balea Sensitive cu aloe vera. Un deodorant foarte bun care nu mi-a creat niciun fel de iritatie si nu am simtit ca ma arde pielea de la el, nu contine alcool si miroase foaaaarte bine, asemanator putin cu cele de la Dove.
   Mi-am mai luat si o pudra pentru par de la Taft Instant Volume Powder. Cred ca este nou aparuta pe piata, am gasit-o in DM si imi place foarte mult, presupun ca o sa intre in favoritele lunii mai mult ca sigur. Este necesara o cantitate mica pe care o pun in palme si apoi la radacina firului de par si ofera un volum natural al parului, nu ceva exagerat; bine, acum si in functie de cat folosim din ea :) Vi-o recomand.
  Tot in DM am gasit ce cautam de mult si anume o acetona cu "ventuza" ca sa zic asa, stiu ca exista in Lidl, dar nu prea am ajuns pe acolo de mult timp. Am luat-o pe cea de la Ebelin Dizolvant fara acetona cu biotin si ulei de argan. Foarte buuuna, imi si hidrateaza unghiile si cuticulele atunci cand imi sterg lacul, oja de pe ele :) Imi place mult de tot.


     Mi-am luat si doua suplimente. Tot de pe www.plafar.net mi-am comandat niste pastilute pentru par si unghii de la Alevia - Par si unghii. Au vitamine, drojdie de bere, aminoacizi, germeni de grau care ajuta la strucutura parului si a unghiilor. Nu am folosit niciodata astfel de suplimente si ma bucur ca mi-am luat in sfarsit unele si vreau sa vad daca chiar au vreun efect :) Voi ati folosit? Ce parere aveti? :D


    Si mi-am mai luat si cateva batoane cu proteine de la Redis - Protein R, sunt tot suplimente alimentare cu concentratie proteica mare,contin vitamine si minerale si se recomanda celor cu nevoie marita de energie si proteina; m-am gandit ca daca tot o sa incep sesiunea de examene, acestea poate ma vor ajuta sa ma concentrez mai bine impreuna cu niste pastilute pentru memorie pe care le iau de ceva timp :) Si oricum, sunt bune si atunci cand esti pe fuga si vreau sa mananc repede ceva sa imi tina cat de cat de foame.



    Ca si produse de makeup, mi-am luat un ruj de la Rimmel Kate Moss - nuanta 104. Este un roz, un nude pink perfect, de care m-am indragostit instant si se pare ca nu ma mai pot desparti de el. Arata pe buze ca si in imagine. 





    Am mai cumparat si un tus de ochi caci mi se terminase cel de la L'oreal Slim Perfect pe care il iubeam si pe care nu il aveam din Romania, m-am uitat dupa el, si l-am cumparat dar din pacate calitatea celor aduse de la noi nu e atat de buna si mi s-a stricat aplicatorul de la el dupa o singura folosire :( Asa ca mi-am luat tusul de la Maybeline Master Precise Liquid Eyeliner. Este asemantor, imi place foarte mult si se pot trasa linile foarte usor si repede cu el, mai ales ca are capatul putin mai mare si poti ajunge oriunde cu el :) Per total, imi place foarte mult si voi continua sa il cumpar pe acesta avand in vedere experienta cu cel de la L'oreal.


     Si nu in ultimul rand, in materie de "uleiuri". Unul dintre ele este un ulei de ricin de la Bioeel. L-am luat din DM, foarte ieftin, contine si vitamina A si il voi folosi pentru parul meu; o data pe saptamana imi aplic cate o masca care contine mai multe ingrediente printre care si acest ulei.



   Tot pentru par, caci sunt foarte hotarata sa fac ceva cu parul meu, adica sa il cresc si sa il fac mai sanatos decat este, mi-am cumparat , pentru ca mi se terminase, si un ulei de argan de la Pranarom nature. Poate fi folosit si ca supliment alimentar pentru uz intern sau pentru ten, corp si unghii, sunt convinsa ca stiti deja cat de miraculos este uleiul de argan in general :D

  Si nu in ultimul rand, am achizitionat, tot de la magazinul plafar online, un ulei de macadamia nut oil, care la fel are niste proprietati uimitoare. Inca din antichitate, femeile se ingrijeau cu diferite uleiuri naturale foarte benefice si de ce sa nu facem si noi astazi acest lucru, atata timp cat avem posibilitatea de a lua cat mai multe lucruri din natura :)

 
   Acestea au fost toate produsele pe care eu le-am cumparat in ultima saptamana, sper ca v-a placut aceasta postare, mie imi face placere sa citesc postarile de genul si m-am gandit sa fac si eu una :) 
   Astept parerile voastre despre cele de mai sus, daca le-ati folosit si voi, daca v-au placut sau nu si orice alte intrebari pe care le aveti referitoare la acestea :D
   


                                         Pe curand, fetelor, va pup cu mult drag ! A.

    Nu uitati sa apasati butonul de like pe acest facebook dedicat blogului, mi-ar face foarte                                                                          mare placere :)
                                        www.facebook.com/Incognito-Idea
               

                        


                                 

10 comentarii :

  1. vaai! cred ca ce bine miroase exfoliantul de la i love <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai amintit de pudra pentru par de la Taft Instant Volume Powder. O am de asta-vara cumparata din Germania si nici acum nu am folosit-o. Sper sa imi placa!
    Frumoasa nuanta rujului de la Rimmel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine ca ti-am amintit de ea sa o folosesti atunci :) cred ca o sa iti placa si da, nuanta rujului e superba :D

      Ștergere
  3. mango si papaia...mie mi-e frica sa nu o pun pe paine :)))
    pentru par folosesc de mult tyimp untul de cocos, inainte de spalare, sunt foarte multumita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu il mai folosesc pe cel de cocos, dar din pacate am o problema cu mirosul de cocos, nu mi-a placut niciodata :( si il folosesc cu greu ca sa zic asa, dar oricum imi place si acela pentru parul meu

      Ștergere
  4. sa le folosesti cu placere :). trebuie sa iau neaparat exfoliantul. si rujul imi place foarte mult :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. as far as i can tell, they really are great products :D thank you ! :)

      Ștergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !