Social Icons

duminică, 31 martie 2013

Buze de primavara !

                      Buze de primavara !



    Buuuuuna, fetelor ! Long time, no see :) Facultatea asta mi-a cam ocupat ceva din timp si din energie. 
    Vreau sa va arat astazi cateva idei de culori de primavara a rujurilor si a produselor pentru buze. Le-am ales din colectia mea pe cele care am crezut ca sunt potrivite pentru acest anotimp.
    Incep intr-o ordine aleatorie, nu este un top de preferinte :).
    Primul ruj care mie mi se pare tare potrivit, fiind intr-o culoare vie si ceva mai aprinsa, pentru primavara este Elf- Lipstick Nuanta Gipsy. Mai jos va si arat exact ca si in poza despre ce e vorba. Mie imi place tare mult, mi se pare mai indrazneata culoarea.





   Un alt ruj ce imi place in acest anotimp este tot de la Elf- Lipstick Nuanta Classy. Este un roz destul de cuminte si, dupa cum ii spune si numele, un roz classy :D. Imi pare rau pentru calitatea pozelor, dar nu am inca un aparat performant. Poza de mai jos, swatch-ul, este facut fara blit. Oricum va dati seama in functie de prima poza cum arata.





   
   In continuare, unul dintre rujurile mele preferate de care nu ma pot desparti in ultimul timp este Barry M Nuanta 147. Este o culoare piersica extrem de deosebita si la fel de potrivita din punctul meu de vedere pentru zilele cu soare.


   


Apoi, tot de la Elf, am un baton si anume Elf- Jumbo Lip Gloss Stick Nuanta Pink Umbrellas. Acest ruj este in acelasi timp dupa parerea mea si un balsam extraordinar de buze, nu e atat de pigmentat pe cat pare in tub si tocmai de aceasta imi pare rau ca nu am reusit sa fac o poza si la cum arata pe buze.




Un ruj pe care il am de ceva timp, dar l-am descoperit din nou pentru acest anotimp este de la Yves Rocher - Couleurs Nature Nuanta 08. Este un roz ceva mai inchis cu particule foarte, foarte fine de sclipici, de abia se pot observa, mie imi place destul de mult.




  Mai departe... Am un lip gloss din gama noua de la L'Oreal. E vorba despre L'Oreal- Causse Nuanta 102. Ce imi place la el este ca e ideal pentru a fi folosit atunci cand nu iti doresti ceva foarte tipator, ba chiar ceva linistit, dar totusi in ton cu nuantele primaverii. De asemenea imi place ca e foarte putin lipicios si rezista bine pe buze. Dar...din nou, calitatea pozelor nu este chiar cea mai buna :)




De asemenea doua culori din cele trei pe care o sa vi le arat in continuare mi se par superbe pentru aceasta perioada si anume Bourjois Palette Levres Colorissimo- 04 Nudes Dandy. Aceasta, la fel, rezista foarte bine pe buze, iar nuantele sunt superbe.




Si ultimul produs de buze este de la Astor - Perfect Stay Lip Tint 152 Nude Pink. Acesta din urma rezista cel mai bine pe buze, este normal, fiind un transferproof lip tint. Are 2 parti si presupun ca stiti foarte bine despre ce e vorba, nici nu am mai facut poza la produs ci doar la swatch, oricum este imaginea cu toate produsele la inceputul postarii. 




Sper ca v-au placut ideile mele de nuante de rujuri potrivite primaverii, deci "buze de primavara" :) Daca si voi aveti rujuri pe care preferati sa le purtati indeosebi in acest anotimp, nu ezitati sa imi spuneti si mie de alte culori superbe, caci imi place foarte mult sa incerc ceva nou ! Voi reveni si cu alte postari, iar mai jos va las facebook-ul acestui blog pentru a fi la curent cu toate :)


Va pup cu mareee drag ! A.

Si facebook-ul destinat blogului : 


4 comentarii :

  1. Stain-ul de la L'Oreal mi-l doresc si eu. Vreau neaparat o culoare. Arata bine si cel de la Barry M.Momentan imi place Hot Plum din gama Vivid de la Maybelline.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, imi doresc si eu un ruj din gama Vivid de la Maybelline, imi plac tare mult si nuantele acelea ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte util postul si imi plac culorile alese de tine!

    RăspundețiȘtergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !