Social Icons

joi, 14 martie 2013

Mi-e dor...

                              Mi-e dor...



   Undeva trebuie sa ma exteriorizez:). Mi-e dor in primul rand de relatia frumoasa pe care am avut-o si se pare ca e pe sfarsite. Dupa 4 ani si jumatate de zile am inceput sa ne ciondanim din prostii, care pana la urma si ele pot sa puna capat la tot... Mi-e dor, dar nu regret nimic, nici macar aceasta decizie. Mi-as fi dorit sa te cunosc cand eram mai mari sau ma rog, mai maturi, nu sa incepem o poveste asa de devreme, sa gresim atat de mult, sa nu ne dam seama ca undeva poate o sa zicem stop din prostiile astea.
   De cate ori nu am plans...si nu vorbesc doar despre mine,ci despre amandoi. Am plans pentru ca ne iubeam unul pe altul mai mult decat pe noi insine si refuz sa cred ca acum nu e asa, pentru ca stiu ca nu are cum sa nu fie asa deocamdata. Poate timpul o sa le stearga pe toate, de fapt sunt sigura. Oricat de mult ar trece, totusi, tu vei avea un loc special in inima mea. Tu m-ai facut sa stiu si sa simt cu adevarat ce inseamna iubire. Au fost patru ani de poveste, puteau sa fie mai multi, dar cateodata e necesar in viata sa renuntam la oamenii si lucrurile care, pe cat de fericiti ne fac, cu timpul ajung sa ne faca sa suferim de fapt prea rau. Sa stii ca ai lasat in urma o inima mult mai mare decat a fost la inceput, mi-ai umplut-o cu dragoste si nu stiu daca cineva, oricine altcineva va fi in stare sa mai faca asta atat de bine.
   Mi-e dor de cum eram la inceput, sunt convinsa ca si tie, dar destula lume cunoaste cum e totul la inceput si apoi cum se transforma pe parcurs, pe parcurs ce ne cunoastem intre noi si ne stim toate mofturile, dar si placerile. Imi pare rau ca punem capat aici, sunt convinsa ca o sa fie la un moment dat bine pentru amandoi. Au fost zile in care am mai tras de coada relatia, dar se pare ca nu se poate intr-un final.
   Nu regret nici macar o secunda din tot ce a fost, nici macar orele,minutele,zilele in care ne certam ca fraierii. Ai fost totul pentru mine si nu stiu, cel putin in momentul de fata nu percep, daca undeva, cineva o sa mai poata sa ma faca sa simt asta si sa ma faca sa daruiesc totul. Dar cine stie... poate e mai bine ca am devenit putin mai rece. Zilele astea, in anumite momente, am crezut ca o sa o scoatem la un capat, dar am ramas cu speranta si cred ca e mai bine asa. Prea mult ne-am chinuit amandoi in ulimul timp. Dar nu regret nici asta, as mai face-o pentru ca stiu ca te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta.
   Am ramas in urma asta cu imagini, amintiri care o sa le iau cu mine toata viata. Stiu ca si tu ti-ai dorit in inima ta, intr-un fel sau altul, sa se termine, sunt destul de convinsa de asta, am observat-o din comportamentul tau din ultimele aceste zile. Stiu ca nici tu nu mai vrei sa te chinui, dar ca in fond ai o imensa parere de rau ca se termina. Stiu asta, dar in acelasi timp stiu ca si tu crezi ca asa e mai bine.
   Vreau sa iti aduci aminte de mine toata viata, sa ramanem amandoi cu tot ce a fost mai frumos din acesti ani. Eu cel putin asta voi face. O poveste ca a noastra... nu o gasesti peste tot, stii si tu lucrul asta. Niciodata, cu nimeni nu m-am simtit mai bine decat am facut-o cu tine. Nimeni nu ma cunoaste mai bine decat tine.
   Ai fost totul pentru mine si imi pare rau ca s-a ajuns la o zi ca asta, dar din nou spun ca nu regret...absolut nimic. As fi ipocrita sa spun ca regret ceva din acesti ani spectaculosi de frumosi.
   Te iubesc enorm, adio iubitule. 



                                                 A voastra anonima, va pup. A.

6 comentarii :

  1. Foarte frumoase cuvintele de iubire pentru fostul tau iubit, mi-a facut mare placere sa citesc trairile tale si sentimelete tale. Din fericire un sfarsit aduce un nou inceput. Priveste inainte si pastreaza trecutul amintire.

    RăspundețiȘtergere
  2. oare am fost in mintea ta cand ai scris randurile astea .. ??

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm? :) să înţeleg ca te regăseşti în rândurile astea? :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce cuvinte frumoase.. si dureroase in acelasi timp. Te felicit pentru modul in care ti-ai exprimat sentimentele, scrii frumos!

    RăspundețiȘtergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !