Social Icons

marți, 5 martie 2013

Produse MUA- Make Up Academy

           Produse MUA- Make Up Academy


     Buna, fetelor ! Vreau sa va prezint astazi cateva produse pe care le detin de la Make Up Academy.
     Incep cu produsul meu preferat si anume paleta MUA- Undressed Eyeshadow Palette.





     De foarte mult timp mi-o doream pentru ca am inteles de la alte fete ca fardurile din ea seamana foarte bine cu cele din paletele Urban Decay Naked. Intr-adevar, asta mi se pare si mie, desi nu detin vreo paleta de la Urban Decay, insa uitandu-ma pe internet am observat aceasta asemanare :) Ce este cel mai tare lucru despre aceasta paleta minunata este faptul ca este mult mai accesibila ca si pret-costa doar 4 lire ! :) Ce pot spune despre fardurile dinauntru? Sunt foarte, foarte cremoase si culorile sunt superbe si pigmentate. Chiar o recomand pentru o alternativa mai ieftina dar la fel de buna si frumoasa a paletelor Naked si mai ales celor care sunt indragostite ca si mine de nuantele nude.

    In continuare, va voi povesti despre highlighterul meu preferat in momentul de fata MUA-Undress your skin Shimmer Highlighter.






     Este superb, arata la fel de frumos pe piele ca si in ambalajul sau. Este perfect pentru zona de sus a pometilor. Are o textura placuta, parca putin creomoasa, dar oricum aceasta culoare face totul, chiar este perfecta si arata extrem de bine cu tot cu particulele usor sclipitoare ce le are in ea. Va recomand si acest highlighter :) Costa doar 2 lire, merita intr-adevar.

     Mai departe, trec la un produs excelent al celor de la Make Up Academy, la fel de accesibil, la doar 2 lire si acesta. Este vorba despre MUA- Lip Balm Kiss Me. 




     Este un balsam de buze excelent, cu un miros foarte placut si cu o culoare usoara de rosie-roz :) Imi place foarte mult si pentru aceasta culoare pe care o are, deoarece imi coloreaza placut si nu exagerat buzele si in acelasi timp stiu ca le hidrateaza.


Ultimul produs despre care vreau sa va spun este MUA- Nail Constellation Gemini.


Despre acesta nu sunt multe de spus, vedeti si voi cat de frumos arata, eu inca nu l-am incercat de cand il am dar sper sa am timp sa il incerc in curand caci de-abia astept sa vad cum este pe unghii. Promit sa arat si poze :).


     Cu mult, mult drag, va pup ! A.

Aici puteti gasi si facebookul destinat acestui blog:

4 comentarii :

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !