Social Icons

marți, 5 martie 2013

O mica curiozitate si poate un pont pentru voi


   Buna din nou ! Voi va taiati cuticulele? Sau nu ati facut asta niciodata ? :) De ce intreb asta ?
   Pana acum 1 an aproximativ obisnuiam sa imi tai cuticulele. De 5 ani incoace, ele mi-au crescut de fiecare data mult mai urate, fiind nevoita sa le tai mai des de o data pe saptamana... Am descoperit insa, dupa ce am folosit foarte multe uleiuri si tratamente pentru a ajunge sa nu le mai tai deloc, un produs extraordinar si anume Douglas- Nails Hands Feet- Bye bye cuticles, Cuticle Remover.  Arata cam asa:




Mi se pare excelent, cu ajutorul lui am reusit sa nu imi mai tai pielitele, ele crescand foarte frumos, destul de frumos avand in vedere cum erau si perioada care a trecut de cand folosesc acest produs :) 
Sunt tare multumita de el, imi place tare mult pentru ca nu mai am grija de a le taia, asa cum am mai zis, mai mult de o data pe saptamana si si-asa le vedeam ciopartite tot timpul. Pentru mine clar intra in produsele mele favorite.
Imi pare bine ca va pot spune si voua despre el, poate si voi v-ati saturat sa stati tot timpul cu forfecuta si sa mai umblati pe la cuticule, eu una mi-as fi dorit sa nu le fi taiat niciodata ! :)
Daca va intereseaza despre acest ulei, il gasiti in magazinele Douglas, pretul este intre 40 si 50 de lei, nu mai stiu exact cat a costat.


Cu foarte mult drag, va pup ! A.

Aici puteti gasi si facebookul destinat acestui blog:

2 comentarii :

  1. Mi le tai de vreo 12 ani, dar nu cresc urate si nu as renunta la taiatul lor. Din contra, mi se pare ca pielitele netaiate au aspect neingrijit, mai ales cand sunt unghiile date cu oja. Se cunoaste spatiul ala urat intre piele si oja.

    RăspundețiȘtergere
  2. e in functie de fiecare persoana acum si de preferintele fiecareia :) eu una din lipsa de timp uneori as renunta cu siguranta la taierea lor :D am ales totusi sa "impart" cu voi si parerile despre acest produs caci stiu cu siguranta ca sunt multe fete care si-ar dori sa nu le fi taiat nicidoata :)

    RăspundețiȘtergere

 

Sample Text

Vreau sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna pentru mine "frumosul" ! Va pup! Ma gasiti si pe facebook !